Este dissabte s’ha dut a terme l’elecció de la reina i la reina infantil de les festes majors de Tortosa, Cinta 2021. La votació ha escollit la representant del Grup d’Abanderats, Júlia Aragon Tafalla, com la reina de la Cinta 2021, i la representant del Club Rítmica Tortosa, Anna Mora Segura, com la reina infantil.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han acompanyat les pubilles i pubilletes, i han donat l’enhorabona a les reines.
Enguany, les festes de la Cinta tindran 98 representants d’entitats: 68 pubilles i 30 pubilletes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.