Marea Blanca, la Plataforma Unitària en Defensa de la Sanitat Pública de Catalunya, ha convocat una manifestació arreu de Catalunya per reclamar un millor servei a l’Atenció Primària. A les Terres de l’Ebre, la manifestació ha tingut lloc a pocs metres del CAP de Roquetes, on allí, una vintena de persones han denunciat com la pandèmia ha maquillat la precarietat del sector.

La pèrdua de la qualitat en l’assistència a l’atenció primària a l’Ebre s’ha manifestat en aspectes com la manca de visites diàries d’un metge de capçalera en pobles petits, o bé el tancament del CAP de Xerta durant la nit. Per revertir les poques inversions i frenar les retallades, des de Marea Blanca Terres de l’Ebre fan una crida a la mobilització, i asseguren que impulsaran més protestes que s’estendran a reclams en defensa de tota la sanitat pública.

Marea de Pensionistas, el sindicat CATC-CTS/IAC i el grup polític Movem Terres de l’Ebre, han assistit a la concentració per donar-los-hi suport.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.