En un final d’infart la sort ha acabat somrient al conjunt de les Terres de l’Ebre que es disputava aquest matí de diumenge l’accés a la divisió d’honor de futbol sala. L’Experience d’Amposta, ha tingut de remuntar després d’aconseguir avançar-se al marcador mitjançant una contra molt ben portada per Jairo que ha definit amb un tret creuat. El Maristes de Lleida ha reaccionat al gol i ha remuntat provisionalment el partit amb dianes d’Àlex Yeregui amb una rematada des de l’esquerra creuada a la base del pal, de Roger Font després d’una doble aturada de Didac Bonet i d’Iñaki Compans després d’una primera rematada que aturava el porter ampostí però el refús l’afavoria i marcava situant un 3-1 que li complicava la possibilitat d’ascendir als de la capital del Montsià. Quan semblava que s’arribaria així al descans, una ràpida combinació entre Jairo i Marc Gisbert li deixava la pilota d’esperó a ‘Miguelito’ a l’interior de l’àrea on afusellava i escurçava diferències deixant tot obert de cara a la segona part.

A l’inici de la represa, els nois d’Alberto Ferré sortien amb el convenciment de cercar l’empat aviat i fruit d’una acció de Marc Gisbert després de fer una pared amb Miguelito reestablia la igualtat al marcador i pocs minuts més tard la pilota li arribava d’esquenes a Jairo a la banda dreta de l’atac on veia l’acció de Víctor Catalàn que s’incorporava i li feia una assistència magistral que servia per tornar a donar-li la volta al marcador i avançar als ampostins de nou al marcador. Llavors el conjunt ebrenc va perdonar diversos cops el 3-5 i deixaven vius als de Lleida que gràcies a un gol de Ferran Font, en marcar a plaer una pilota morta a l’interior de la frontal, establia el que seria el resultat definitiu i que duia el partit a decidir-se des del punt fatídic.

A la tanda de penals, l’Experience Amposta convertia els quatre llançaments a càrrec de Marc Gisbert, Jairo, Miguelito i Dani Pellicer, mentre els lleidatants inauguraven la tanda fallant un penal que aturava Didac i han tancat la fatídica tanda de llançaments des del punt fatídic errant el cinquè que aturava Pau i desfermava l’alegria de l’expedició ampostina.