Els Sirgadors estrenen “Amor en pandèmia” el nou single que parla del pols entre l’amor i la mort. El grup ebrenc, donar a conèixer la quarta cançó del nou disc, acompanyada d’un videoclip, mitjançant la plataforma de YouTube. El single navega entre jota&blues amb una experimentació propera al grunge i la cançó d’autor. Trencant amb els estils com són la jota, el blues o el country que són habituals, i experimentant amb nous estils, per evolucionar cap a un estil propi.

Destacant la força de les guitarres i els baixos, la poesia acompanyada de la veu Mario Pons. En esta ocasió, l’autor del text poètic-narratiu defensa de les forces de la mort, de la foscor de la covid, en un nou periple personal per conservar la innocència de l’amor original pur que ignora l’odi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.