El Parlament de Catalunya ha constituït formalment les comissions legislatives que nodriran de contingut tota la legislatura, i el grup d’Esquerra Republicana en presidirà sis, en tindrà també la vicepresidència de sis i estarà a la secretària de set més.

El diputat rapitenc Lluís Salvadó i la diputada tortosina Maria Jesús Viña, a més de portar la veu de les Terres de l’Ebre al Parlament, assumiran diferents àrees sectorials de treball, i formaran part de diverses comissions.

Lluís Salvadó serà el portaveu del grup d’Esquerra Republicana a la comissió d’Economia i Hisenda i Maria Jesús Viña serà la vicepresidenta de la comissió de Drets Socials; i formarà part de les comissions d’Acció Climàtica i Justícia.

Viña ha manifestat que “aquesta legislatura tornarem a situar les Terres de l’Ebre al centre del debat parlamentari i prioritzarem gran part de la nostra acció política en la defensa del Delta, així com en la recuperació econòmica i social del país; d’aquí la importància de formar part de les comissions que han de liderar aquests àmbits”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.