L’Aqua Roquetes no tancarà finalment. Després de setmanes de negociacions d’IGE, l’empresa concessionària del servei, i l’Ajuntament de Roquetes han decidit que es mantindrà oberta tota l’activitat d’estiu i la programació de setembre. La decisió ha sortit després de la reunió d’aquest matí, on havien de decidir si tancar o continuar oberts. L’Aqua Roquetes es va veure obligada per la situació econòmica a plantejar un tancament i un ERO als treballadors per al 15 de juny. Finalment, han arribat a un acord totes dues parts i la piscina coberta i el gimnàs continuaran oberts.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.