L’Ajuntament d’Amposta condemna rotundament el crim masclista que es va produir dimarts 8 de juny al vespre quan una dona va resultar greument ferida per la seva parella, qui la va apunyalar. L’alcalde, Adam Tomàs, ha reiterat el rebuig frontal a qualsevol forma de violència exercida contra les dones i ha lamentat profundament els fets ocorreguts dimarts al vespre. Tomàs ha refermat, també, el compromís del govern municipal per seguir implementant polítiques d’igualtat i per crear espais segurs per a les dones que pateixen aquestes violències.

La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, qui també s’ha sumat a aquest rebuig frontal a qualsevol forma de violència masclista, ha aprofitat per recordar els serveis que hi ha a disposició de les dones que pateixen violència masclista i de tota la ciutadania qui detecte una situació d’aquestes característiques.

  • Policia Local: 977700114
  • Per emergències: 112
  • Servei d’intervenció especialitzada en violència masclista (SIE): 977700168 o [email protected]
  • Línia d’atenció contra la violència masclista: 900900120 / Whatsapp: 671778540
  • SIAD Montsià, serveis d’informació i atenció a les dones: 977707496 / [email protected]
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.