El calero Joan Pere Gómez (1968) repetirà com a director general de Ports de la Generalitat durant la pròxima legislatura. Fonts de Junts per Catalunya han confirmat a Ebredigital.cat que el vicepresident Jordi Puigneró, titular també de la conselleria d’Infraestructures (abans Territori), ha revalidat la confiança en Gómez, que exerceix aquesta responsabilitat des de 2016.

Es tracta del primer nomenat d’un ebrenc dins el nou Govern de la Generalitat d’Esquerra i Junts. La reestructuració del govern ha fet que l’empresa pública que gestiona els ports catalans depengui ara de la Vicepresidència de Polítiques Digitals, Infraestructures i Agenda Urbana, en mans de Junts.

En canvi, altres alts càrrecs ebrencs de Junts com l’ampostina Annabel Marcos (secretària general de Funció Pública) o el tivissà Jordi Jardí (secretari general d’Administració de Seguretat), s’ha acomiadat per ara de les seves responsabilitats al canviar el seu departament de color polític.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.