Unes 150 persones s’han manifestat a Tortosa este diumenge a la tarda per protestar contra la retirada del monument franquista de Tortosa. Una concentració organitzada per Tortosins pel Monument i pel Corembe. La manifestació ha començat a les vuit de la tarda i ha comptat amb la lectura d’un manifest. Asseguren que cal respectar la consulta realitzada per l’Ajuntament de Tortosa l’any 2016 en què va guanyar l’opció de reinterpretar el monument. Ara, demanen la reinterpretació perquè signifique la pau. Creuen que es podria convertir en un monument a la pau i aprofitar-lo per recordar la Batalla de l’Ebre.

Justament demà serà el dia en què Josep Otero, un dels portaveus del Corembe, anirà a defensar al ple la moció popular presentada per la mateixa organització i per Tortosins pel Monument després d’aconseguir més de 1.500 firmes de la ciutadania de Tortosa.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.