L’Estadi Municipal de Vic serà l’escenari de les semifinals i la final del Torneig el dies 18 i 20 de juny. Tots els partits es podran veure en directe a l’FCF TV.
Vic acollirà la Fase Final del Torneig de Segona CatalanaLa Fase Final del Torneig complementari de la Segona Catalana es jugarà el 18 de juny, a les 19.00 hores la primera semifinal i a les 21.00 hores la segona; i el diumenge 20 de juny tindrà lloc la gran final, a les 19.00 hores. La seu d’aquests partits serà l’Estadi Municipal de Vic. Els tres partits es podran seguir en streaming a través de l’FCF TV, al web fcf.tv i a l’APP federativa gratuïta en els televisors intel·ligents de les marques Samsung i LG.

Recordem que ahir dilluns, a les 17.00 hores, a les oficines de l’FCF a Barcelona, es va dur a terme el sorteig que va determinar els aparellaments dels vuitens i quarts de final d’aquesta competició, els quals es jugaran els caps de setmana del 5-6 i del 12-13 de juny. El sorteig es va emetre a través de l’FCF TV i s’hi van incloure els 16 equips classificats. El seleccionador català absolut masculí, Gerard López, va ser la mà innocent del sorteig.

FOTO: Vic Riuprimer REFO FC

FOTO: Vic Riuprimer REFO FC

Els premis als quals opten els equips son:

  • Quatre semifinalistes: quota d’inscripció d’equip per la temporada 2021-2022 subvencionada.
  • Semifinalistes: subvenció del 25% dels arbitratges de la temporada 2021-2022.
  • Subcampió: subvenció del 50% dels arbitratges de la temporada 2021-2022 i trofeu.
  • Campió: subvenció del 100% dels arbitratges de la temporada 2021-22 i trofeu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.