A partir d’este dimarts, 1 de juny, les persones que facen compres als establiments del nucli antic de Tortosa poden optar a premis per conèixer altres poblacions de Catalunya amb centres històrics. És l’objectiu de la campanya Compra i Descobreix Catalunya, que organitza per onzè any la Xarxa de Barris Antics Amb Projectes. Hi participen 32 poblacions: 14 de la província de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona.

Els guanyadors del sorteig podran dur a terme alguna de les 1.056 experiències que ofereixen les ciutats adherides. En el cas de qui obtinga el premi que ofereix Tortosa, podran gaudir d’una estada a la ciutat, beneficiar-se de dos targetes Tortosa Card per accedir als llocs més importants de la visita turística, i dinar en algun dels restaurants del municipi per poder degustar la gastronomia local.

La resta de premis que se sortejaran es poden consultar a la web www.xarxabarris.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.