En relació a la nota de premsa de Movem Bítem sobre l’actuació al mur exterior del Mas del Bisbe, l’EMD de Bítem aclareix que tots els grups municipals de l’EMD estaven informats de l’actuació: se’ls va donar la informació l’any passat, en una junta de portaveus abans de l’inici de l’obra que la Diputació de Tarragona està duent a terme a la carretera entre Tortosa i Tivenys. Aleshores ja els van informar que es procediria a l’enderroc de la part del mur més propera a la carretera per motius de seguretat i per l’estat que presentava en aquesta zona. De la mateixa manera, també se’ls va informar que es mantindria la portalada principal d’accés al Mas del Bisbe.

Davant l’imminent inici de l’actuació, dissabte passat l’alcaldessa-presidenta de l’EMD de Bítem va informar-ne per escrit a tots els portaveus, sense que cap formació mostrés la seua disconformitat. Al gener del 2019, l’Ajuntament de Tortosa va arribar a un acord amb el Bisbat de Tortosa per a l’adquisició del Mas del Bisbe. Una operació que permet incorporar un important element patrimonial al catàleg del municipi i que es vol destinar a diferents activitats de Bítem. Des de la seua adquisició ja s’han fet algunes actuacions de neteja de la finca així com actuacions de consolidació d’alguns elements.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.