L’Ajuntament de Tivissa segueix apostant per les calderes de biomassa. Després dels bons resultats que ha donat la caldera de biomassa a l’escola i a la llar d’infants, el consistori ha decidit instal·lar una caldera d’aquest tipus al camping alberg municipal. Aviat s’acabaran les obres i es posarà en marxa aquesta tardor.

A partir d’aquesta tardor, la calefacció del càmping alberg municipal de Tivissa funcionarà per mitjà d’una caldera de biomassa. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la població, Montse Perelló. Les obres de la caldera estan a punt de finalitzar i també, en breu, s’instal·laran plaques solars a la teulada de l’edifici. L’energia generada per les plaques fotovoltaiques s’utilitzarà per escalfar l’aigua.

L’Ajuntament de Tivissa continua apostant per la biomassa, donats els bons resultats de la caldera d’aquest tipus que escalfa des de fa uns mesos l’escola i la llar d’infants. La nova caldera de biomassa s’ha finançat amb subvencions de la Diputació de Tarragona, del pla PUOSC de la Generalitat i els fons europeus LEADER.

Autor:

Periodista