L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmping Tarragona ha presentat la seva campanya de promoció. És la més ambiciosa dels darrers anys, per tal de reactivar la demanda turística. Amb l’eslògan “Més que mai, vida” es vol transmetre a tota la població l’esperança per recuperar el temps perdut i passar pàgina de les vacances frustrades del 2020. A causa de la incertesa provocada per la pandèmia, la campanya es focalitzarà en captar públic català i de l’eix de l’Ebre, francès i dels Països Baixos. Tots els càmpings ja estan oberts i tenen bones previsions d’ocupació per a l’estiu. Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, s’ha mostrat esperançat amb l’estiu 2021.

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre -entitat que representa 57 càmpings presents a tota la demarcació de Tarragona-, assegura que “tot ens indica que el 2021 serà millor que el 2020, tenim bones sensacions i les reserves comencen a arribar, tot i això, cada cop els clients reserven amb menys d’antelació“.

Actualment, tots els càmpings ja estan oberts. Ara mateix “les ocupacions són baixes entre setmana, però els caps de setmana remunten, bàsicament gràcies al turisme de proximitat“, diu Antón. “És lògic, ja que ara mateix no tenim pràcticament turisme internacional que és el que ens ompliria de dilluns a divendres“, conclou.

Autor: