L’empat entre els màxims perseguidors del líder de la lliga ebrenca de futbol sala els va impedir donar-li caça al Marisc Mediterrani que descansava en aquesta jornada. El 6-6 final entre el Benifallet i el Toscà permet als deltebrencs tot i no jugar mantenir l’avantatge al capdamunt de la classificació amb dos punts més que els benifalletencs i tres més que els tortosins. Era la cinquena jornada de lliga després del retorn a la competició pel parèntesi provocat pel Coronavirus. Els de Deltebre i el Benifallet són els dos únics equips que es mantenen invictes en aquest inici de campionat.

Salven l’empat en un partit vibrant (3-3)

Tot i avançar-se al marcador amb gol d’Aarón després d’una magistral assistència de Gerard, el conjunt que entrena Màxim Navarro va tenir que suar de valent per obtenir un punt molt treballat a Camarles davant el Dertochip que va demostrar ser un molt bon equip. Després d’un llançament de falta molt ben executat els camarlencs situaven l’empat al marcador resultat amb que s’arribava al descans. A la represa el joc va ser més parell amb alternatives per als dos conjunts i li donaven la volta al marcador els de Camarles als pocs minuts d’haver iniciat el segon temps. Tot i això, Chacón tornava les taules a l’electrònic. Un gol que esperonava als visitants que ficaven setge a la porteria d’un Pau immens que impedia que es tornessin a avançar els de Deltebre. En una acció aïllada i desafortunada pels visitants arribava el 3-2. La intensitat no baixava i Aleix establiria l’empat definitiu gràcies a una acció ben trenada pel conjunt deltebrenc. La propera setmana, tindran jornada de descans i tornaran a jugar d’aquí a quinze dies davant el Toscà, tercer classificat a la lliga. Per part camarlenca van marcar un doblet Robert i un gol d’Òscar.

Els camarlencs s’imposen amb claredat (4-0)

Victòria local davant l’equip d’Aldover-Paüls per 4 a 0. La Penya Barcelonista Lligallos ‘B’ es va imposar fent el seu joc i aprofitant les nombroses ocasions de gol que van crear i sense que l’equip rival pogués fer perillar el resultat. En cap moment l’Aldover-Paüls va saber adaptar-se al joc de l’equip local i segueix sent el cuer de la classificació amb un sol punt en quatre jornades. Els locals encara estant lluitant per intentar entrar a la fase final per disputar el campionat d’una lliga molt equilibrada a tan sols quatre punts del líder.

Golejada del Campredó (10-2)

Després d’una primera part emocionant en el joc i en el resultat, el Campredó va golejar al Roquetes ‘B’ per 10 a 2. Gran victòria local que pugen al quart lloc de la classificació després d’un inici irregular.

Taules en un partit apassionant (6-6)

En un partit apassionant el Benifallet, segon classificat del grup, i el tercer de la categoria el Toscà van oferir un apassionant espectacle en el parit corresponent a la jornada cinc del campionat de lliga. Tots dos conjunts van desplegar un joc vistós i trepidant que arribava al descans amb un mínim avantatge per al conjunt local que s’imposava per 3 gols a 2. A la represa el partit va seguir incert fins al final amb alternatives al marcador que finalment deixava un emocionant empat a sis. Aquest empat impedia als dos conjunts donar-li caça al líder tot i descansar en aquesta jornada, amb el mateix nombres de partits disputats.