Prop d’un centenar de veïns i veïnes de Tivenys han passat aquest dimarts per un cribratge massiu. El departament de Salut vol tallar la cadena de contagis que s’han anat succeint des de que divendres passat es declarés un brot en un bar de la població. Es per això que s’ha demanat a tots els contactes estrets i als clients habituals que avui es facin la PCR.

Fins ara Salut ha informat de deu casos positius, un dels quals es troba ingressat a l’UCI de l’Hospital de Tortosa. Però un poble petit com Tivenys, aquesta xifra ha disparat els indicadors epidemiològics.

Davant la situació, l’Ajuntament ha hagut de tancar alguns dels espais municipals i suspendre activitats. Amb una població de només 880 habitants, els 10 positius confirmats fins el moment, ha disparat l’índex del risc de rebrot a 1.223 punts i una incidència de 778 casos per cada 100.000 habitants.

Periodista.