L’Ajuntament de l’Ampolla ha fet un pas més en el seu compromís per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent i ha habilitat en el web del consistori el portal tributari. L’objectiu de posar en marxa aquest nou servei és facilitar a la ciutadania el procés de gestions amb l’administració.

Així doncs, a partir d’ara, els veïns i veïnes de l’Ampolla podran tramitar en temps real el pagament de tributs, de multes i la recaptació executiva des de qualsevol dispositiu intel·ligent, ordinador, tauleta o telèfon mòbil, i sense haver de desplaçar-se de manera presencial a les oficines de les entitats bancàries.

El nou servei ha estat dissenyat perquè qualsevol de les gestions es realitzin d’una forma senzilla i no requereixin un gran coneixement tècnic per part de la ciutadania. L’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, explica que “s’ha treballat per crear un portal tributari accessible i intuïtiu on els usuaris només cal que segueixin els passos que s’indiquen per fer la gestió”

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.