Al voltant de dos quarts de sis de la tarda han trobat sana i estàlvia a la dona que aquest matí s’havia extraviat quan ha sortit a passejar al seu gos com cada matí.

El desplegament conjunt que han fet els cossos de la Policia Local de Tortosa, els Bombers de la Generalitat de Catalunya i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques ha tingut un final feliç quan han trobat a Rosa Maria una mica desorientada però sense cap dany a lamentar.

La Policia Local ha agraït tota la col·laboració ciutadana, que s’ha bolcat en trobar a Rosa Maria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.