L’alcalde de l’Aldea Xavier Royo demana al PROCICAT que el confinament   comarcal passi a ser per Regió Sanitària a l’Ebre enlloc del confinament amb els límits comarcals. Us adjuntem la carta íntegra de l’Alcalde de l’Aldea:

“ Com a alcalde de l’Aldea i ebrenc, els vull manifestar la meua preocupació envers la decisió presa ahir a la reunió del PROCICAT on es tornaven a confinar els límits comarcals. Com sabeu, l’Ebre és un territori extens i amb poca població on tenim interacció social amb els municipis més propers, en el nostre cas per exemple Amposta, municipi on els nostres conciutadans realitzen diferents activitats esportives, de serveis i la major part d’atenció a necessitats bàsiques.

És evident que s’han de prendre mesures restrictives per tal de controlar la pandèmia i em trobaran sempre al seu costat per fer-les efectives, una mostra en són les restriccions adoptades per l’ajuntament donat els alts índexs de rebrot que vàrem tenir durant una temporada portant a terme el tancament d’espais públics i parcs infantils entre altres mesures.

Per tot això els hi demano que tinguin a bé d’acceptar la proposta que fem des del territori de confinament per regió Sanitària a l’Ebre. Les persones de l’Ebre i els nostres sectors econòmics necessiten aquesta mesura per poder continuar subsistint i aguantar les conseqüències d’aquesta maleïda pandèmia. Resto a l’espera de les seues notícies”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.