18.126 persones de les Terres de l’Ebre ja estan vacunades de la covid-19. Això significa més d’un 10% de la població total, que és de 179.574. Pel que fa a la segona dosi ja l’han rebut 6.400 persones. A les residències de gent gran les persones que han rebut la primera dosi en són 1.541 i la segona 1.451. Per comarques, la Ribera d’Ebre és l’ebrenca que més percentatge de població té vacunada i la segona catalana amb un 11,64%, és a dir, 2.558 persones amb la primera dosi. La seguix el Baix Ebre amb el 10,45% amb la primera dosi i el 3,43% de la segona, 8.138 i 2.672, respectivament. La Terra Alta compta ja a 1.160 persones amb la primera dosi administrada, que es traduïx amb el 10,10% de població, la segona dosi l’han rebut 313 persones.

Així, les Terres de l’Ebre són la segona regió sanitària amb més percentatge de població amb la primera dosi de la vacuna administrada. La primera és la regió de Lleida, amb el 10,26%. La següent és l’Alt Pirineu i Aran, seguida de Barcelona, la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, la Metropolitana Nord, la Metropolitana Sud i per últim, amb el 7,75%, Girona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.