Amb aquest projecte, que més endavant es concretarà amb els continguts i instruments que li donaran forma, els ajuntaments compartiran la programació de les seves respectives ràdios locals, tot i que podran mantenir la seva graella pròpia quan així ho desitgin, una plataforma web de consulta de notícies i hemeroteca, i un canal en streaming per a visualitzar l’actualitat i programació emesa en antena.

Tots els alcaldes han coincidit amb el missatge de reforç de la marca Delta, i de la seva corresponent projecció, que suposa aquest projecte de comunicació que tot just avui fa la seva primera passa. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat que “els municipis hem de saber aglutinar esforços per oferir uns millors serveis a la ciutadania, sempre des de la eficiència en la gestió, i en la línia d’enfortir la seva cohesió social i reactivar l’economia”. En aquest marc, Soler ha subratllat que “els mitjans de comunicació són una eina de vertebració del territori i amb aquest projecte dotarem d’identitat comunicativa l’ànima i l’essència Delta que ens caracteritza als municipis que en formem part”.

En una línia semblant, l’alcalde de Sant Jaume, Joan Castor Gonell, ha explicat que“aquest nou servei neix pensant amb la millora del benestar de la ciutadania dels diferents municipis que forment part d’aquest projecte, com també amb la finalitat de dinamitzar el sectors econòmics, esportius i entitats dels respectius pobles”.

Per la seva banda, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, ha recordat que “sempre hem volgut disposar d’una ràdio local professional que traslladi la veu del Delta als nostres veïns i veïnes, i aquesta és una oportunitat per assolir aquest objectiu com també de crear una ràdio que ens permet trasllada la marca Delta a arreu del territori”.

Finalment, l’alcalde de Camarles, Josep Navarro, ha explicat que Camarles sempre estarà al servei d’enfortir la marca Delta, una marca que hem de saber exportar a tots els nivells i que ens ha de permetre crear una ràdio que relati la nostra manera de parlar i expressar-nos”.

Aquest projecte neix de la mà dels quatre ajuntaments representats en la roda de premsa, tanmateix obre la porta a la incorporació, encara que sigui en qüestions puntuals, de la resta d’ajuntaments de Delta que vulguin formar part d’aquest mitjà de comunicació públic i local.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.