Les Terres de l’Ebre arriben este dilluns a un risc de rebrot baix, concretament a 64 punts. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants es troba a 91. A diferència de la resta de regions, que continuen en risc alt o molt alt. La següent amb un risc de rebrot menys elevat és el Camp de Tarragona, amb 132 punts i la Regió Metropolitana Sud amb 217 punts. Així, les comarques ebrenques es troben a més de 60 punts de diferència de la següent.

Per comarques, la Ribera d’Ebre és la que es troba amb el risc de rebrot més baix, a 42 punts, sent així la segona comarca catalana en millor estat. La segueix el Montsià amb 71 punts i el Baix Ebre a poca distància amb 74. La Terra Alta és la comarca ebrenca amb el risc més alt, concretament a 436, i el de la seua capita, Gandesa, disparat a més de 1.300 punts.

Les dades de dilluns confirmen 11 nous casos positius

La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula, des de l’inici de la pandèmia, 9.508 casos confirmats per PCR o TA, 11 més que en el balanç anterior, i 9.796 si es tenen en compte totes les proves. En aquesta regió han mort 168 persones, tres més que en l’últim balanç. Entre el 19 i el 25 de febrer no es va notificar cap defunció, 5 en l’interval anterior. Hi ha 12.780 persones vacunades de la primera dosi, una més, i 4.567 de la segona, les mateixes.

El risc de rebrot baixa 12 punts i se situa en 65, per sota de la setmana anterior, que era de 117. La taxa de confirmats per PCR o tests d’antígens entre el 19 i el 25 de febrer és de 32 per cada 100.000 habitants. La incidència a 14 dies és de 90, pels 134 de la setmana anterior. El 2,11% de les proves que es fan donen positiu.

L’Rt baixa 9 centèsimes, fins a 0,70, mentre que la setmana anterior era de 0,86. Ara hi ha 25 pacients ingressats. Entre el 19 i el 25 de febrer hi havia 28 pacients ingressats, 44 la setmana anterior.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.