Esquerra Tortosa descarta de moment donar suport a les modificacions de crèdit que ha anunciat l’alcaldessa per impulsar noves mesures per fer front a la crisi de la Covid-19. Al ple d’aquesta tarda presentaran una moció en rebuig a la condemna a al conseller Bernat Solé i al raper Pablo Hasél.

El portaveu, Xavier Faura, diu que en principi no donaran les modificacions de crèdit que ha anunciat Meritxell Roigé per aprovar nous ajuts als sectors afectats per la Covid-19.

Faura també ha retret a l’equip de govern que les actes dels plens de últims vint mesos no estiguin publicades a la pàgina de l’Ajuntament. Fonts municipals ho atribueixen a un endarreriment administratiu i recorden que els plens estan penjats al YouTube i a Radio Tortosa.

D’altra banda, Esquerra presentarà una moció en contra de la condemna al raper Pablo Hasél i al conseller Bernat Solé. I deixen clar que es desmarquen dels actes violents dels últims dies durant les manifestacions.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.