Dissabte al matí al centre cívic de Ferreries, una trentena de càrrecs de Junts per Catalunya a l’Ebre han valorat els resultats a les quatre comarques de l’Ebre seguint totes les mesures de seguretat COVID. Hi ha assistit la Coordinadora de Vegueria, Annabel Marcos, la diputada electa i membre de la direcció nacional, Mònica Sales, i la també membre de la direcció, Irene Negre.

També hi ha assistit els caps comarcals de cadascuna de les quatre comarques, i d’altres membres de la candidatura i d’estructura del partit. Tothom ha valorat molt positivament els resultats. Annabel Marcos comentava “començant des de 0 hem aconseguit ser segons a tot l’Ebre, els quatre diputats a Tarragona i el resultat de 32 diputats a tot Catalunya és fantàstic”.

Avui és una reunió de partit, però també és una mirada endavant, la gent de junts volem muscular-nos i preparar-nos per a les eleccions municipals al 2023” afegeix Annabel Marcos. D’altra banda, Irene Negre, ha recordat que la formació política encara no estava cohesionada territorialment i els pròxims objectius aniran per aquest camí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.