Per tal de millorar, tots aquells carrers i camins del municipi, que no tenen la necessitat de pavimentar-se de nou, però si millorar puntualment certs punts del seu ferm, la regidoria d’Acció Urbana i Rural de l’ajuntament de l’Aldea han començat un nou pla de manteniment amb un nou sistema de pegat asfàltic , que comportarà deixar el ferm dels carrers i camins de manera més homogènia.

En una primera fase s’executaran els carrers del nucli urbà, per a passar als camins en una segona fase. Des de la Regidoria, també s’informa que actualment s’està treballant en la millora dels laterals i ampliació dels camins de la zona de Carvallo, com també està previst que durant la primavera, s’executen la millora de nous camins, com ara, Lligallo del Vidre, Hilario, Rodríguez, Escoles de l’Hostal i Camí vell de Tortosa a Amposta.

Pepe Caballé regidor d’Acció Urbana i Rural: “Un cop més es demostra el compromís d’aquest govern en la millora de camins i carrers, ja que quan vam entrar ens vam trobar que estaven molt deteriorats. Amb la nostra feina, esperem deixar tots els camins en condicions òptimes en un futur proper”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.