Es manté la represa de les categories d’accés a àmbit estatal per al pròxim cap de setmana, i es fixa el 20 i 21 de març com a data límit per iniciar la resta de la territorial i base, en funció del PROCICAT.

L’FCF informa que no serà possible la represa de les competicions federades territorials i de futbol base previstes el cap de setmana del 6 i 7 de març, tal com s’havia comunicat la darrera setmana, atesa la nova pròrroga de les restriccions que afecten a l’esport federat, acordada pel Govern de la Generalitat en data 19/02/21, amb una durada prevista fins al dia 28 de febrer.

Des de la Federació Catalana de Futbol es fixarà l’inici d’aquestes competicions tan aviat com s’obtingui l’autorització del Govern de la Generalitat, i de conformitat amb les adaptacions dels Plans de Competicions de futbol i futbol sala aprovades el passat mes de desembre.

No obstant això, i tenint en compte la regulació de la temporada establerta en els indicats Plans de Competicions, la data màxima en termes generals per a poder reprendre la competició i mantenir els seus efectes classificatoris és el cap de setmana del 20 i 21 de març, tot i que per a determinades categories caldrà efectuar una anàlisi particular de la seva viabilitat actual.

Si l’autorització per a reprendre les competicions arriba més enllà de la data esmentada, la Federació determinarà la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris en la present temporada i en les categories afectades i proposarà un nou format de competició, d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos.

Rebaixa en el rebut arbitral

Com a mesura de contingència per fer front a la situació actual, s’ha establert també una rebaixa en l’import del rebut arbitral que s’aplicarà tant a les competicions de les quals encara no es té data d’inici com a aquelles que s’han de reprendre aquest proper cap de setmana i a les que ja s’han iniciat i donen accés a categoria Nacional, d’acord amb la informació facilitada a la Circular número 33. Així, en aquestes categories, el rebut arbitral queda establert de la següent manera:

CATEGORIA FUTBOL IMPORT ACTUAL IMPORT AMB DESCOMPTE
Primera Catalana 471,30 € 436,88 €
Juvenil Preferent 117,00 € 103,21 €
Femení Preferent 112,20 € 96,53 €

 

CATEGORIA FUTBOL SALA IMPORT ACTUAL IMPORT AMB DESCOMPTE
Divisió d’Honor Sènior Masculí 203,00 € 180,66 €
Divisió d’Honor Sènior Femení 108,00 € 96,67 €
Divisió d’Honor Juvenil Masculí 87,00 € 78,42 €

A aquesta rebaixa cal afegir-hi les bonificacions que s’aplicaran sobre el rebut arbitral a aquells equips que resultin beneficiaris de la campanya TOTS SOM UN EQUIP.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.