L’edició en paper número 968 del Setmanari L’EBRE analitza els restultats de les eleccions del 14 de febrer i l’escenari que se’n deriva. La imatge de portada és per a una gràfica que compara els percentatges de vot a Catalunya, on el partit més votat va ser el PSC, i de les quatre comarques ebrenques, on es va imposar ERC de forma molt contundent i on l’independentisme, amb Junts com a segona força, ha tornat a assolir cotes extraordinàries, amb un 65% dels sufragis emesos.

El segon tema de portada en importància és per al Canal Xerta-Sénia. Els regants promouen una central híbrida (hidroelèctrica, eòlica i solar) per a abastir energèticament el controvertit canal de regadiu un cop es pose en funcionament cap al 2023. La Ponència d’Energies Renovables va tombar el projecte en primera instància però la Comunitat de Regants ha presentat al·legacions amb modificacions al projecte, i confia a obtenir ara el vistiplau.