El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)  del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració dels ajuntaments  terraltins i amb el finançament de l’Institut Català de les Dones, ha realitzat 12  murals en murs i en parets de les 12 escoles dels pobles de la Terra Alta.  

Els murals, de temàtica no sexista, són fruit del treball de l’alumnat de la comarca  que, sota la direcció de l’il·lustrador terraltí Jordi Costa, giren al voltant de dones  que, al llarg de la història i malgrat la seva importància, han estat invisibilitzades pel  simple fet de ser dones: científiques, inventores, escriptores, etc. Totes elles,  activistes de la lluita pels Drets de les Dones.  

L’actuació s’ha dut a terme en el marc del Pacto de Estado contra la Violencia de  Género. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.