Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa, han identificat a la partida denominada Covalta, del terme municipal de Roquetes a dos veïns d’Els Reguers, quan estaven caçant a l’interior d’una reserva nacional de caça sense l’autorització del titular.

Durant els últims mesos, titulars del vedat de caça i de la Reserva Nacional de Caça dels Ports Tortosa-Beseit, havien posat en coneixement dels cossos policials i dels agents rurals el furtivisme que patien en les seues reserves.

Durant el passat diumenge, agents del SEPRONA que realitzaven servei per l’interior de la Reserva Nacional de Caça van sentir trets que venien de la partida Covalta, del terme municipal de Roquetes, es van desplaçar fins a la zona d’on provenien, sorprenent dues persones que es trobaven caçant.

Després de la seua identificació se’ls va demanar que mostressen la documentació que els emparava per exercir l’activitat cinegètica en l’interior de la Reserva Nacional de Caça, manifestant que no la posseïen.

Per este fet se’ls va procedir a l’aixecament de l’acta de denúncia contra els infractors per practicar activitats cinegètiques amb armes de foc i animals a l’interior d’una Reserva Nacional de Caça sense disposar d’autorització expressa del Departament d’Agricultura de la Generalitat, quedant els animals baix custòdia dels seus propietaris, sent depositada l’arma en la Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil de Tortosa, a disposició de l’autoritat competent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.