L’edició en paper número 966 del Setmanari L’EBRE dedica el gros de la portada a l’equador de la campanya electoral i tots els matisos i obstacles que marquen la cursa cap a un 14-F blindat pel TSJC. La imatge de portada és per als set candidats i candidates de l’Ebre que van participar en el debat a set bandes organitzat pel Col·legi de Periodistes a l’auditori de Tortosa, i en els subtítols s’assenyalen els principals temes que omplen l’especial electoral de Primera Plana: la crònica del debat, un reportatge sobre les eines digitals en no poder-se celebrar grans mítings, l’acumulació d’al·legacions de ciutadans que intenten evitar ser a les meses, una crònica històrica de Josep Bayerri sobre tots els diputats i diputades al Parlament per l’Ebre des de 1932 i les entrevistes als primers candidats ebrencs del PDeCAT, Junts i el PSC.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.