El Servei de Vigilància Epidemiològica de les Terres de l’Ebre ha confirmat un brot de covid-19 en una classe de l’Institut Escola El Temple de Tortosa que afecta un total de 10 alumnes. El brot es va detectar després de fer un cribatge a tots els alumnes de la classe de 3rB arran d’un adult que dilluns va donar positiu de covid-19.

La direcció del centre ha informat a les famílies dels infants afectats i a la comunitat educativa. Els germans dels positius s’han de confinar 10 dies però els germans de la resta del grup poden fer vida normal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.