Els Bombers de la Generalitat han apagat aquest dijous al matí un incendi que s’ha declarat a l’última planta d’un edifici del carrer Fonoll, perpendicular al carrer Sant Blai, al nucli antic de Tortosa. A conseqüència del foc, el sostre de la casa ha cedit i també ha afectat diverses bigues. L’avís s’ha rebut a les 4.49 hores i els bombers han activat quatre dotacions. El sinistre no ha provocat ferits i es deconeix si a l’edifici, una construcció bastant antiga de planta baixa i tres pisos, hi vivia algú. Després del foc, aquesta casa presenta un perill estructural important, segons fonts dels Bombers de la Generalitat. Un tècnic municipal s’hi ha desplaçat per fer-ne la valoració.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.