Un total de 12 residents i dos treballadors de l’Onada de la Ràpita han donat positiu de covid-19. A principis de setmana, la direcció de la residència va detectar els primers positius quan els usuaris van presentar simptomatologia lleu. Actualment, s’han fet tests antigènic ràpid a tota la gent gran de l’Onada i aquest dimecres finalitzaran les proves a tots els treballadors.

Fonts de la direcció de l’Onada de la Ràpita han assenyalat que no hi ha hagut cap derivació hospitalària i que estan treballant per contenir el brot sectoritzant la residència. Els 12 usuaris que han donat positiu ja estaven vacunats de la primera vacuna contra el coronavirus.

Actualment a les Terres de l’Ebre hi ha més brots actius. El més greu ha estat el de Paüls que ja ha començat a frenar-se. Els més recents són a l’Hospital de Tortosa que afecta 24 professionals i 22 pacients. I al convent de les Teresianes de Jesús on hi ha 12 monges contagiades i 3 professionals sanitaris.

Autor: