L’Hospital Comarcal d’Amposta ha estat el primer de la província en injectar la vacuna de Moderna. La capital del Montsià inicia, així, la vacunació a professionals amb la segona vacuna aprovada per la Comissió Europea.

La nova vacuna de Moderna s’ha començat a administrar a la província de Tarragona aquesta tarde. S’ha vacunat a un total de 30 professionals de primera línia de l’Hospital Comarcal d’Amposta. Hi ha la previsió de posar la dosi durant aquesta setmana als 235 professionals que ho han sol·licitat.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, ha explicat que “és molt positiu tenir una segona vacuna que ens permete seguir avançant en la vacunació dels professionals de primera línia del territori”. A més, la gerent ha aprofitat per “fer una crida per animar a vacunar-se, ja que és un acte de solidaritat i responsabilitat”.

Les dues primeres vacunes s’han administrat a la infermera Anna Deosdad, actual treballadora de la planta de pacients Covid aguts, i a Victor Díaz, infermer d’urgència de l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Mentrestant, la vacunació contra la Covid-19 a les Terres de l’Ebre avança favorablement. Aquest dimarts es començarà a administrar la segona dosi de la vacuna a les residències, concretament a la Residència Natzaret de Móra d’Ebre.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.