El segon cas de la variant britànica del coronavirus s’ha detectat a la Ràpita, segons ha pogut confirmar Ebredigital.cat. El Departament de Salut ho ha avançat aquest dissabte al matí a RAC1. Es tracta d’una persona resident al municipi del Montsià que havia viatjat a Londres recentment i que hauria donat negatiu a la prova PCR feta a l’aeroport. Salut ha confirmat que el pacient es troba en aïllament domiciliar i no ha requerit hospitalització.

ACTUALITZACIÓ 13h 

El Departament de Salut ha detectat un segon cas de la soca britànica del coronavirus a Catalunya, segons ha avançat aquest dissabte Rac1 i ha pogut confirmar l’ACN. Es tracta d’una persona de les Terres de l’Ebre que havia viatjat recentment a Londres. El positiu de covid-19 ja es troba en aïllament i no ha de requerir hospitalització.

El primer cas de la variant britànica del coronavirus a Catalunya es va confirmar el 7 de gener. La consellera de Salut, Alba Vergés, va precisar que es tractava d’una persona que va viatjar del Regne Unit però que resideix a Catalunya. El secretari de Salut, Marc Ramentol, va avançar que s’estan analitzant més casos sospitosos de la soca britànica de covid-19, més contagiosa però no més greu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.