El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat un brot de covid-19 a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta que afecta un total de 30 persones. Concretament, 17 pacients i 13 professionals, entre metges i personal d’infermeria.

Es tracta d’un brot nosocomial, és a dir que s’ha generat dins del propi centre hospitalari, concretament a la unitat de polivalència situada a la primera planta del centre. En les darreres hores Salut ha fet un cribratge a tots els pacients i professionals del centre hospitalari. A més, actualment hi ha un total de 53 professionals de l’Hospital de Tortosa aïllats, tot i que no necessàriament a causa d’aquest brot.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.