Segurament, els Reixos les han vist de tots colors en els 2021 anys que porten repartint regals pel món. Però per als que no som màgics i no vivim tant de temps, les cavalcades d’enguany han sigut les més estranyes. Melcior, Gaspar i Baltasar han passat per tots els municipis de les Terres de l’Ebre i des d’esta casa hem volgut portar la màgia de les cavalcades a totes les llars.

Enguany, Tortosa ha viscut la cavalcada de Reis des del Pavelló de Ferreries amb un espectacle on tots els nens i nenes han pogut gaudir de l’emoció dels Reis d’Orient. En el cas de Flix, els Reis Mags han esperat a la canalla a la Pista de La Unió Social amb les seues carrosses. Canal Terres de l’Ebre va oferir estes dos rebudes de Ses Majestats en directe, mostrant-ho en l’emissió a totes les Terres de l’Ebre i per internet a ebredigital.cat.

A més, l’emissió de Canal Terres de l’Ebre també ha portat a les llars les cavalcades estàtiques d’altres municipis. Alcanar va establir un campament reial a la plaça Lluís Companys. Per la seua part, Amposta ha rebut els Reis Mags al Parc dels Xiribecs.

Aquest any, tot i la pandèmia, la màgia dels Reis d’Orient i la Fada Estella segueix present a Deltebre. Per això, seguint les restriccions establertes per evitar la propagació de la covid-19, els Reis d’Orient han estat presents al Parc Fluvial de Deltebre.

Esta jornada maratoniana de cavalcades realitzada des de Canal Terres de l’Ebre ha comportat una gran audiència. Les dos emissions en directe des de Flix i Tortosa van despuntar en espectadors, recolzats per les reemissions i els reportatges d’altres cavalcades de les Terres de l’Ebre des d’Amposta, Alcanar i Deltebre. Moltes gràcies per seguir-nos.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.