Junts per Catalunya ha recollit 6.128 signatures al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per concórrer a les eleccions catalanes del 14 de febrer. Com a nou partit, creat el juliol d’enguany, havia de presentar els avals equivalents al 0,1% dels cens electoral de cada circumscripció per poder presentar-se en els comicis del Parlament i ha aconseguit multiplicar per deu les signatures necessàries en aquesta demarcació.  

La campanya de recollida d’avals ha durat una setmana, del 27 de desembre al 3 de gener, en 40 punts de la circumscripció de Tarragona i aquest matí el partit ha entregat als avals a la Junta Electoral Provincial, coincidint amb l’inici de presentació de candidatures. En el conjunt de Catalunya, el partit n’ha recollit 52.459, una xifra gairebé deu vegades superior a les requerides. 

“El suport obtingut és un èxit” 

El candidat de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, considera un èxit el suport obtingut, que demostra “la il·lusió de la gent en un projecte que representa la transversalitat de l’independentisme”. “Estem convençuts que aquesta enorme mobilització amb la recollida d’avals és el preludi de la victòria de Junts per Catalunya el 14 de febrer”, vaticina el cap de llista. 

Així mateix, Batet agraeix la feina que han fet els afiliats i afiliades de Junts per Catalunya per sortir al carrer i muntar paradetes en aquesta campanya de recollida de signatures.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.