L’Ampolla ha aportat amb la xocolatada solidària 1.136 euros a La Marató de TV3. Durant la tarda diumenge, 20 de desembre, es van recaptar 568 euros a través de l’activitat que es va organitzar a tres punts del municipi: la plaça de l’Estació, la plaça Catalunya i la plaça dels Països Catalans. Els 568 euros restants són l’aportació que va realitzar l’Ajuntament de l’Ampolla, que tal com havia anunciat, va donar la mateixa quantitat recaptada amb l’activitat.

A més a més, fins al 27 de desembre tots els veïns i les veïnes que tinguin més de 12 anys i estiguin empadronats a l’Ampolla podran participar en la iniciativa de recórrer 2 quilòmetres, sigui caminant o corrent, dins del terme municipal. En el marc d’aquesta activitat, l’Ajuntament de l’Ampolla donarà a la Fundació de La Marató de TV3 10 euros per cada recorregut completat.

El recorregut que es realitzi haurà de ser registrat per alguna de les aplicacions per a mòbils existents. Un cop realitzat, s’haurà de fer una captura de pantalla de la ruta realitzada i compartir-la al Facebook etiquetant la pàgina de l’Ajuntament de l’Ampolla o enviant-la a través d’un correu electrònic a l’adreça [email protected] amb l’assumpte “EM MOC PER LA MARATÓ”. S’ha de tenir en compte, però, que només serà vàlid un recorregut per persona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.