Agents de Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa i voluntaris de la protectora d’animals ARCA han rescatat 8 cadells i una gossa adulta que es trobaven amb símptomes de desnutrició i insalubritat en una finca particular de la partida Bandejats, al terme municipal de Roquetes.

Els fets es remunten a la primera setmana de desembre, quan efectius del SEPRONA van tenir coneixement, a través de voluntaris de la protectora d’animals, de la pèrdua d’una gossa femella de raça coniller, la qual podria haver tingut les seves cries en alguna finca particular del terme de Roquetes.

Per aquest motiu, es van establir dispositius conjunts de recerca de l’animal. En una finca que disposava de tanca perimetral es va localitzar el cànid que es buscava i 8 cadells.

Un cop establerta la primera presa de contacte amb els animals, voluntaris de la protectora i agents del SEPRONA en van procedir a la captura i trasllat a les instal·lacions de la protectora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.