Nou pas endavant del Benicarló que entrenen els tortosins Jordi Adell i Xavi Fernández a la LEB Plata de bàsquet després de superar a la Roda d’Albacete després de tres pròrrogues en un partit frenètic (92-89).

Els benicarlandos sortien amb les idees clares davant un conjunt que es presentava al partit buscant confirmar les bones expectatives després de dues victòries consecutives i les bones vibracions que van deixar davant el particular ‘tourmalet’ davant tres dels màxims favorits a disputar-se les places de promoció d’ascens: Menorca, Gran Canaria i Prat.

El primer quart amb una bona defensa, ritme de joc, i acompanyat per l’encert en el tir exterior encaminava el partit amb un 24-13. Als segons deu minuts, semblava que el partit se decidiria favorablement als de Castelló que seguien inspirats en anotació i marxaven al descans amb un 43-25 que poc feia pensar en l’equilibrat que resultaria el duel i més encara després del tercer període que li donava una ventatja substancial als benicarlandos de +16 amb un 56-40. A l’últim quart els locals es van col·lapsar. El ritme lent, males lectures, i fet de deixar de ser agressius en atac, els van portar a un desastrós quart on tan sols van anotar 6 punts. La Roda va demostrar les bones sensacions de les últimes jornades i va aconseguir 22 per forçar així la primera pròrroga de les tres que va tenir el partit.

Els inicis de les 3 pròrrogues van ser millors per als visitants, però quan més complicat estava el partit apareixien els triples locals de la mà de Carrasco (3), McCarthy (1), Djordjevic (1) i Campos (1) que mantenien als locals amb opcions, fins a emportar-se una victòria molt treballada, complicada, i que qualsevol dels dos equips s’hagués pogut emportar.

El conjunt d’Adell i Fernàndez suma la primera victòria de la temporada a casa que és la tercera de la campanya que li donen un còmput a l’equip castellonenc de 3 victòries i 4 derrotes. Amb aquest vagatge el Benicarló és sisè classificat i ocupa una de les vuit primeres places que donen lloc a disputar la promoció d’ascens a final de temporada. Diumenge vinent buscaràn encadenar la segona consecutiva davant el Bàsket Navarra, amb un duel directe, davant l’equip que resta emparellat a punts amb els del Baix Maestrat.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.