Partit a cara o creu, entre dos rivals que intenten fugir de les places de descens directe en les que estan immerses des de l’inici de temporada. El Logronyo de l’ampollera Laia Ballesté, emparellat a tres punts amb el Rayo tancant les places per perdre la categoria, rep al Sporting de Huelva que ocupa una plaça menys que les de la Rioja a la taula classificatòria amb tan sols dos punts. Els dos conjunts no coneixen fins ara la victòria havent jugat vuit i set partits respectivament.

L’objectiu és sumar de 3 en 3 i agafar confiança. A partir d’aquí segur que les jugadores es deixaran anar“, sentenciava el tècnic del conjunt roig-i-blanc Gerardo Garcia. Les logronyeses porten un vagatge de quatre gols a favor i 17 en contra. Ha perdut dos partits al seu terreny de joc (el que va obrir la temporada davant el Llevant per 1 gol a 2 i la Reial Societat per 0-2). La resta de partits disputats en terreny propi s’han saldat amb X a la travessa: Sevilla (0-0), València (2-2) i Espanyol (1-1). Els números de les visitants no són molt més esperançadors: han rebut 16 gols i n’han marcat només tres.

Sense cap mena de dubte, serà una final per optar a la permanència. El duel ve després dels compromisos de seleccions “hem tractat de millorar físicament les jugadores que han estat lesionades. Ara mateix la plantilla està disponible al complet i, res, millorar per als partits que hem d’afrontar ara al desembre. A partir del Logronyo tenim moltíssims partits entre setmana i hem de tenir a les jugadores tan bé com sigui possible“, declarava Jenny Benítez l’entrenadora visitant. Les andaluses en les seves sortides fins ara, només han pogut sumar un empat de forma sorprenent al camp de l’actual líder, l’Atlètic de Madrid, quan va esgarrapar un empat tant valuós com extrany.

Tot i això, les estadístiques són favorables a les del Logronyo, que són les que mes vegades han guanyat a Las Gaunas a les de Huelva. En les dues darreres ocasions ho han fet. L’últim precedent va ser un empat a un gol entre els dos conjunt en terreny andalús.

El partit serà televisat en directe per la Liga Sports Televisió demà dissabte a partir de les 12 del migdia des de l’emblemàtic estadi de las Gaunas. Al contrari del que passa a Catalunya, el partit estarà obert al públic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.