L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià impulsa una formació per ajudar les empreses a vendre més amb la gamificació. Segons el Consell Comarcal del Montsià, que a través de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, organitza el seminari ‘Gamificació Aplicada’, donar a conèixer aquest recurs a les empreses del territori pot ajudar a incrementar les seves vendes i a millorar la gestió dels seus processos productius.

El seminari va adreçat a emprenedors, empresaris, directius i responsables de petites i mitjanes empreses i interessats en el món de la innovació a l’empresa.

La formació, totalment gratuïta i en format virtual, presentarà l’eina de la gamificació com a recurs comercial per a les empreses del Montsià, donant a conèixer les possibilitats que ofereix aquesta tècnica a l’hora d’ajudar a dissenyar i a oferir una experiència diferencial connectada amb les motivacions i els interessos d’usuaris i clients.

D’aquesta manera, l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, pretén donar continuïtat al VAG (Video Art Game) – esdeveniment organitzat a Amposta l’octubre de 2019 – i, alhora, aconseguir que el sector del videojoc s’instal·li a les Terres de l’Ebre com un generador d’oportunitats per a les empreses i d’ocupació de qualitat.

La sessió es desenvoluparà el 4 de desembre de 9 a 14 amb una metodologia pràctica, a partir d’un taller vivencial en el que a través de reptes els i les participants obtindran coneixements de gamificació i cocrearan un resultat concret. Per assistir-hi és imprescindible inscriure’s a través d’aquest formulari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.