Espectacular. Ni en els millors dels somnis es podia esperar una arrancada tant perfecta del Volei Roquetes. Set victòries en set compromisos disputats, alguns d’ells contra teòrics favorits per optar a la promoció d’ascens. Una promoció, que cada cop més, deixa de ser un somni per convertir-se en una realitat.

El filial del Cisneros Alter, que venia de guanyar de forma convincent a una pista complicada com la del Sant Martí (1-3), i encadenava dos victòries de forma consecutiva, no va ser rival per a un conjunt roquetenc. Els del Baix Ebre, tot i les baixes sensibles amb les que van afrontar el partit, van esborrar del parquet al conjunt canari amb una hora i deu minuts d’un partit que van tornar a guanyar per 0 sets a 3.

El primer parcial es va trencar amb el 10-16. Els de Benjamín Cuevas controlaven el partit i marxaven al marcador fins a situar-se amb vuit punts d’avantatge i pilota de set amb el 16 a 24. A la primera opció de tancar el parcial la mala rematada d’Albert li va cedir el dissetè punt als canaris que sacaven per intentar retallar les diferències al marcador. Tot i així, la sacada s’estavellava a la red i li donava el primer punt per als de Roquetes (17-25).

El segon parcial es va decidir per la via ràpida. Amb vint minuts es va resoldre el 0-2. Els de Roquetes, molt ficats al partit des de l’inici (tot i haver-se tingut que desplaçar el mateix dia de partit), van encarrilar el parcial quan obrien forat amb el 2-9 al principi del set. Van passar per sobre del seu adversari com un rodet i amb el 9 a 20 tot feia preveure que el 0-2 estava prop. Dos serveis seguits d’Aleix, mal recepcionats pel conjunt local, li permetia als del Baix Ebre tancar el set i encarar el tercer amb la possibilitat de segellar el partit.

Arrancava el tercer set amb igualtat fins al primer avantatge roquetenc que marxava de tres punts al marcador (5-8). A partir d’aquí les diferències es van anar incrementant fins al 13 a 22, que feia indicar que la victòria estava molt a prop. Se situaven amb pilota de partit el Volei Roquetes amb el 15 a 24 al marcador. Tot i la reacció local agònica que els va fer encadenar quatre punts consecutius, la bona recepció d’Isaac i la rematada posterior de Liovi van ser decisives per a tancar la setena victòria seguida dels de Cuevas.

La propera setmana, el Volei Roquetes rebrà la visita d’un dels equips capdavanters, el Volei Barberà, 3r classificat amb 14 punts. Un partit que tornarà a ser retransmès per segon cop consecutiu per Canal Terres de l’Ebre dissabte a partir de les 18 hores des del pavelló municipal de Roquetes i amb una hàndicap per als locals. Segons ha pogut saber Ebredigital.cat el Procicat ha modificat la ressolució i a diferència del que succeia abans no podrà haver-hi públic a les graderies. Serà una bona oportunitat per obrir més forat al capdamunt de la classificació per al Volei Roquetes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.