L’Associació d’Empresaris de les Comarrques de l’Ebre (AECE) ha fet una crida a la ciutadania per fer les compres de Nadal als comerços de proximitat amb l’objectiu d’impulsar l’economia local. “Aquest any més que mai hem de comprar als comerços i mercats del barri, la ciutat, la comarca o el territori. Entre tots i totes ajudarem a un sector realment afectat per la crisi de la covid-19 i aconseguirem impulsar l’economia que serà un benefici per a tots”, assegura l’organització empresarial en un comunicat que ha fet públic.

L’AECE es solidaritza amb el comerç de proximitat i manifesta públicament el seu suport a la campanya iniciada pel Consell Comarcal del Baix Ebre perquè aquest Nadal es facin les compres al territori. “Demanem a totes les Administracions que encara no ho hagin fet que es sumin i donin suport a aquesta iniciativa. No caiguem en la comoditat de fer les compres de Nadal per internet a les grans plataformes”, remarca en el comunicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.