El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), juntament amb l’empresa Forestal Catalana, SA (FCSA), ha aprovat 19 projectes de prevenció d’incendis per un valor d’1,9 milions d’euros. Els projectes, a diferents punts del territori, inclouen actuacions de millora de la xarxa viària així com construcció i manteniment de punts d’aigua o projectes d’hidrologia per evitar l’erosió i per a la protecció d’infraestructures. Destaca el projecte de millora de la xarxa viària a les Terres de l’Ebre, per un valor de 410.000 euros. Aquest permetrà adequar més de 180 km de camins del massís del Port per facilitar el pas als vehicles d’extinció d’incendis.

Totes les obres formen part del Pla econòmic financer que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació estableix amb l’empresa Forestal Catalana, SA per a obres centrades principalment en la prevenció d’incendis.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.