Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l’Ajuntament de l’Aldea ha iniciat una campanya de conscienciació adreçada a la ciutadania per augmentar el percentatge de reciclatge de residus.

L’objectiu de l’acció pretén reduir els residus que el veïnat llença incorrectament als contenidors de la resta. L’any 2020 aquesta fracció ha representat un cost per a l’Ajuntament de 90.000 euros, i es preveu que augmenti fins els 97.000 euros l’any 2021, per les penalitzacions que s’apliquen.

La campanya consisteix a fer arribar a tots els domicilis i divulgar per les xarxes socials unes infografies on s’informa del cost que representa no reciclar adequadament. També s’han col·locat als contenidors de la resta avisos informant del cost que representa no reciclar corrrectament.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.