L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va adjudicar fa un mes la redacció del projecte constructiu de sanejament i depuració del nucli urbà de Tivissa, amb un pressupost superior als 114.200 euros.

El sistema de sanejament municipal de Tivissa aboca actualment en diferents punts del medi sense que l’aigua residual hagi passat per un procés de depuració.

El projecte preveurà diverses alternatives pel que fa a la ubicació de la depuradora, les estacions de bombament i els col·lectors en alta, amb l’objectiu de garantir les necessitats de sanejament actuals i futures.

Per poder iniciar la redacció del projecte, són necessàries les visites de camp per reconèixer el terreny, i amb això, aconseguir la recopilació d’informació existent, per poder realitzar la diagnosi de l’estat actual.

És per això, que durant aquesta setmana, s’han instal·lat a diversos punts del municipi diversos mesuradors que analitzaran les aigües residuals i comptabilitzaran els cabals. Aquesta actuació es realitza per saber quina és la millor solució per garantir el sanejament de les aigües del poble.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.