Dissabte, l’Estadi Johan Cruyff, jugaran Barça i Reial Societat. Tots dos conjunts estan empatats a 15 punts com a tercer i quart classificat, les blaugranes, però, en 2 partits menys.

El Barcelona Femení, que no va jugar la setmana passada davant l’Eibar, ve de guanyar els seus dos últims partits contra l’Atlètic de Madrid com a local i enfront del Betis com a visitant per 3-0 i 0-5, respectivament. També ho van fer les basques, en més problemes dels previstos, que es van imposar a l’Sporting de Huelva al seu estadi i al Logronyo, a domicili, per 1-0 i 0-2.

Tot i això, cal tenir en compte que les ‘txuriurdin’ arriben en un gran estat de forma després d’haver sumat tres victòries en els quatre darrers compromisos i les sensacions són cada vegada millors per a les jugadores de la ex-seleccionadora catalana Natalia Arroyo.

Qui no estarà segur disponible per aquest partit serà la blaugrana Laia Codina que pateix, després de les proves mèdiques realitzades, un trencament del cartílag rotulià del genoll dret. La nota positiva per a les de Lluís Cortes i el seu segon entrenador el gandesà Rafel Navarro, es que no han perdut en cap dels últims 11 enfrontaments contra la Reial Societat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.