Dilluns al migdia es va fer el sorteig de les eliminatòries dels setzens de final de la Copa del Rei i al Llagostera li va tocar un dels ‘premis grossos’ del bombo: el RCD Espanyol. L’enfrontament entre els de la Costa Brava i els de Cornellà – el Prat serà el primer duel català de la Copa del Rei 2020-21, en una edició que arrencarà amb la presència de nou equips de Catalunya (Espanyol, Girona, Sabadell, l’Hospitalet, Llagostera, Lleida, Cornellà, Terrassa i Olot) en les eliminatòries de la primera ronda, que se celebraran el pròxim 16 de desembre a partit únic i en l’estadi del club de menor categoria. Esta ronda no la disputaran el Reial Madrid, Barcelona, Athletic i Reial Societat, els quatre equips que jugaran la Supercopa d’Espanya.

Els gironins de l’ebrenc Andreu Guiu rebran la visita dels de Vicente Moreno, un rival atractiu: “És un orgull jugar contra l’Espanyol, un equip de primera que és a segona per circumstàncies. No hi hem jugat mai en partit oficial i estem il·lusionats. Serà molt i molt difícil, però competirem i intentarem passar l’eliminatòria”, ha destacat Oriol Alsina, tècnic del Llagostera. El mateix Alsina confia en que hi pugui haver públic al Municipal: “Els socis es mereixen poder viure aquest partit en directe després de tot el que han patit i aguantat”. Els de la Costa Brava han accedit a la primera ronda de la Copa  gràcies a la seva condició de semifinalistes de la Copa Federació (una competició que només disputen els equips de 2a B i 3a divisió).

Premi per al Terrassa

Els altres dos equips catalans de Segona, el Girona i el Sabadell, s’enfrontaran, respectivament, davant la Gimnàstica Segoviana i l’Eivissa, mentre que el Terrassa (3a divisió), li va tocar la ‘grossa’ del sorteig i rebrà la visita del València. L’Hospitalet també jugarà a casa contra l’Almeria i els tres equips catalans restants ho faran a domicili. El Lleida es veurà les cares contra el Marbella, el Cornellà enfront del conjunt asturià del Marino, i l’Olot viatjarà a Sa Pobla, a Mallorca, per medir-se al Poblense.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.